ADET
Saral Akü Kutup Başı Eksi (-) Negatif Akü Terminali, araç aküsü ile elektrik sistemi arasında güvenli ve sağlam bağlantı sağlamak amacıyla üretilmiş kaliteli bir akü bağlantı aparatıdır. Pirinç gövdesi sayesinde yüksek elektrik iletkenliği sunarak enerji kayıplarını en aza indirir ve aracın elektrik sisteminin verimli çalışmasına yardımcı olur.
Korozyona ve oksitlenmeye karşı dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım sunan ürün, sağlam kelepçe mekanizması ile akü kutup başına güvenli şekilde bağlanır. Titreşimden etkilenmeyen yapısı sayesinde bağlantının gevşemesini önler.
12V ve 24V elektrik sistemine sahip otomobil, hafif ticari araç, kamyon, minibüs, traktör ve diğer araçlarda kullanılabilir. Eskiyen veya hasar gören negatif akü kutup başlarının yerine kolayca monte edilerek güvenli kullanım sağlar.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.